VAIHTOEHTO KETJU- TAI KELAMURSKAIMELLE

Perinteiset ketjumurskaimet eivät ole taloudellisia ja ne ovat todella vaarallisia.

Halusimme kehittää tuotteen, joka leikkaa energiatehokkaasti, lähes äänettömästi ja ilman vaaraa sinkoavista kappaleista – jolloin syntyi ensimmäinen ajatus spiraalileikkurista.

Spiraalileikkuri jättää tasaisen leikkuujäljen ja murskaimiin verrattuna se on huomattavasti nopeampi ja energiataloudellisempi vaihtoehto.

Laske vesakkoleikkurin säästöt

Aseta laskuriin arvio käytettyjen työtuntien määrästä sekä polttoaineen tämän hetkinen hinta, niin laskuri kertoo sinulle paljonko voisit säästää rahaa käyttämällä vesakkoleikkuria ketju- tai kelamurskaimen sijaan. Saat samalla myös vertailutietoa polttoaineen kulutuksesta, sekä leikkuumatkasta kilometreinä.

Työtunnit: Polttoaineen hinta / litra:

*Tämä laskentakaavio on suuntaa antava. Molempien leikkuumenetelmien suoritteet riippuvat leikattavasta materiaalista, maastosta missä leikataan ja alustakoneesta. Molempien leikkureiden kulutus litroina saattaa vaihdella käytettävästä koneesta ja voimansiirtomenetelmästä johtuen. Spiraalileikkausmenetelmä tuottaa polttoainekuluissa keskimäärin säästöjä, mutta spiraalileikkurin käyttäminen vaatii kuljettajalta harjaantumista menetelmän osalta.

Käyttämällä vesakkoleikkuria arvioitu säästösi:

Euroina
Litroina

Kulutus litroina

Leikkuumatka kilometreinä

Ota yhteyttä

COPYRIGHT 2019